Services die Hartman Service Center biedt
Servicecontracten op maat

Hartman Service Center biedt servicecontracten op maat voor uw IT-hardware, zodat u en uw klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hardwarestoringen. Wij bieden verschillende responsniveaus, van meerdere werkdagen tot 4 uur op locatie, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In een contract kunnen grote aantallen hardware worden opgenomen.
Heeft u kleine aantallen waarbij veel voorkomende services (zoals HP carepacks) gewenst is? Dan is een HSP voor u de oplossing. Zie de HSP Service pagina voor meer informatie.

Bekijk de HSP service


Reparaties zonder contract

Bij Hartman Service Center kunt u terecht voor reparaties aan uw Server, Storage, Laptop, Desktop of Tablet, zelfs zonder een contract of HSP-overeenkomst. Meld uw defecte apparaat eenvoudig aan en wij sturen u een prijsopgave voor de reparatiekosten. Ons magazijn in Zoetermeer bevat een grote voorraad onderdelen, zodat onze gespecialiseerde technici uw apparaat snel en efficiƫnt kunnen herstellen.

Meld uw reparatie aan via:

Storing melden
(Vermeld alstublieft dat u een prijsopgave wenst)


Opdrachten en projecten

Hartman Service Center staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het uitrollen van laptops, het implementeren van IT-infrastructuren of het uitvoeren van specifieke projecten. Laat ons uw projecten en opdrachten uitvoeren, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw IT-projecten succesvol te realiseren.

Contact


Detachering van IT-specialisten

Heeft u tijdelijk extra personeel nodig of zoekt u een netwerkspecialist? HSC beschikt over een breed scala aan IT-technici. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat u op korte termijn over de juiste expertise beschikt.

Contact