Klanten


Hieronder vind u een aantal van onze klanten die regelmatig bij ons service pakketten afnemen.


Het IT is een Full Service IT-dienstverlener met een focus op ondersteuning van IT-afdelingen in de (groot)zakelijke en overheidsmarkt. Ondersteuning door selectie en levering van producten, ondersteuning bij de implementatie, uitrol en gebruik. Onze toegevoegde waarde is een direct gevolg van een gedegen kennis van de producten én van de klant


ICT als topsport - De techniek, het team en de elementen zijn bepalend bij het behalen van topprestaties in het advies, ontwerp, installatie en beheer van kantoor-automatisering. Drechtstad Automatisering is hiervoor uw partner bij uitstek.


Geef uw technische zorgen uit handen Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen, noemen we dat.


ZBC, opgericht in 1992, houdt zich bezig met het aanbieden van een uitgebreid pakket van diensten (advies, implementatie en beheer) en producten (software en hardware) op het gebied van informatietechnologie aan organisaties op de klein- en middenzakelijke markt.


De juiste automatiseringspartner! Ontwikkelingen in de ICT-branche volgen elkaar steeds sneller op. Introducties van geavanceerde hard- & softwaretechnologieën en nieuw ontwikkelde serviceconcepten zijn aan de orde van de dag. De keuze voor de juiste automatiseringspartner wordt voor u als ondernemer steeds complexer. Een betrouwbare, lange termijn samenwerking met een deskundige automatiseringspartner is voor uw organisatie van cruciaal belang: * een leverancier met een hoogwaardig, breed product-, diensten- en servicepakket * een partner die kwalitatief maatwerk levert, u adviseert en ondersteunt * een automatiseerder die zich naast kwaliteit en service ook onderscheidt door zijn concurrerende, inzichtelijke tarieven.


Bedrijfsprofiel Petisys biedt ondernemers in het MKB professionele ondersteuning op het gebied van ICT. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het complete netwerkbeheer voor u verzorgen of uw eigen systeembeheerder ondersteunen of aanvullen.


IT FIRST is een full service ICT-reseller, gespecialiseerd in ICT-oplossingen en het leveren van ICT-diensten aan de zakelijke eindgebruiker. Onze kernactiviteiten omvatten het leveren van hardware, software, telecom, het ontwikkelen en uitrollen van configuraties en automatiserings- trajecten en het bieden van value added services. Daarnaast bieden wij deskundig advies, ondersteuning, training en begeleiding op het gebied van inventarisatie, implementatie, installatie en beheer. Toegesneden op uw bedrijfswensen. Bij IT FIRST staat service voorop!


Al meer dan 25 jaar investeren wij in de relatie met onze klanten, onze medewerkers en onze partners. Met onze nuchtere, heldere kijk op automatiseringsvraagstukken, onze duidelijke adviezen en onze praktische opstelling richting de klant zijn wij al ruim 25 jaar succesvol automatiseerder in de Randstad. Met onze prettige, informele werksfeer, onze duidelijke afspraken over werkzaken en onze persoonlijke invulling van de relatie met onze medewerkers zijn wij al ruim 25 jaar een prettige werkgever in de automatisering. Met onze hoge graad van certificering op alle belangrijke productlijnen, onze goed ontwikkelde technische vaardigheden en onze bereidheid tot samenwerking tot op de allerhoogste niveaus zijn wij al ruim 25 jaar een betrouwbare partner in de zakenwereld.


We know IT is een volwassen internetwinkel op het gebied van nieuwe en gebruikte computerhardware. We know IT is leverancier van kwaliteit onderdelen van computers, printers en servers. Dit varieert van systeemborden tot harde schijven tot complete servers tot adapters tot ... Wij hebben de voorraad een netwerk van leveranciers en kennis om A-merk onderdelen (zoals HP, Compaq, Lexmark en IBM) als ook complete systemen snel te leveren tegen de beste prijzen. Zelfs wanneer service parts nauwelijks of niet meer te leveren zijn door de fabrikant, kan We know IT vaak nog wel leveren