Hartman Service Contracten

Naast ons Hartman Service Pakket bieden wij ook een servicecontract aan, dat meer geschikt is voor grotere afnemers in de vorm van het Hartman Service Contract. Het Hartman Service Pakket is voor iedere bedrijfsgrootte leverbaar, maar is uitstekend geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. Om u als grotere afnemer van alle gemak te kunnen voorzien, bieden wij het Hartman Service Contract aan.

Het Hartman Service Contract richt zich specifiek op het afsluiten van servicepakketten op grote schaal. Het Hartman Service Contract biedt dezelfde voordelen als het Hartman Service Pakket. Op deze manier hoeft u niet per hardware apparaat een servicepakket aan te schaffen, maar kunt u direct een Hartman Service Contract afsluiten voor meerdere hardware apparaten tegelijk. De voordelen van het Hartman Service Contract ten opzichte van reguliere onderhoudscontracten zijn: 
  • één registratie per contract;
  • alle hardware apparatuur in één contract;
  • extra kostenvoordeel op grote schaal;
  • één vaste technicus;
  • aan- en afmelden van apparatuur tijdens looptijd.

Onze klanten hebben voor ons ieder een eigen identiteit en daarom ook een specifieke behoefte. Hartman Service Center voorziet in deze specifieke behoefte door u een Hartman Service Contract op maat te bieden. Voor meer gedetailleerde informatie over het Hartman Service Contract neem direct contact op met één van onze adviseurs.